Bedrijven

Als Werkgever wilt u natuurlijk graag gezond en gemotiveerd personeel hebben.  Naast geld is juist waardering en iets extra’s wat het personeel waardeert.  Stoelmassages zijn al bekend en ook op veel plekken een vaste aangelegenheid.  Maar u kunt ook een andere stap nemen, die van de klankschaalmassage. Net als bij een stoelmassage wordt deze met de kleren aan gegeven alleen ligt men nu geheel ontspannen op een massagetafel. De trillingen en het geluid zorgen voor een algehele ontspanning en de stress vloeit weg uit het hoofd en de verstijfde spieren. Het is ook mooi als aanvulling op een mindfulness traject of  het verbinden van personeel zoals met "over de streep".

Verlaag het verzuim door aan de voorkant te investeren! 1 op de 5 Nederlanders heeft 1x of vaker in de week hoofdpijn. Dit komt door zorgen en stress. Vervelend voor de persoon en een kostenpost voor de werkgever. Een zwangere vrouw heeft helaas ook regelmatig klachten veroorzaakt door oa stress. Welke reden het ook is, regelmatig een massage van 20 min kan al wonderen verrichten. Werknemers hebben minder klachten en zullen hun werkgever meer waarderen en de werkgever heeft lagere verzuimkosten en positiever personeel. 

Zelfs de belastingdienst helpt mee want het is een vrije verstrekking als het in uw arboplan staat en het op en tijdens het werk aangeboden wordt!! Hoe mooi is dat?

Tevreden en ontspannen personeel met een berg energie!!

Neem de stap om als 1 van de eerste bedrijven over te stappen naar deze aanpak en andere bedrijven zullen volgen omdat ze zien welke prachtige gevolgen het heeft voor uw bedrijf. Samen maken we de wereld mooier

Voor een afspraak bel 06 543 87 437
of gebruik de button hieronder.

Contact opnemen