Bindweefselmassage en Cupping

Fibromyalgie massage

Bindweefselmassage is iets voor het hele lichaam want bindweefsel zit door je hele lichaam heen. Ook om de organen en je botten.

Dit hele spinnenweb communiceert met elkaar. Dus masseren op elke plek is goed maar heel gericht op plekken waar het vast is gaan zitten nog beter. Neem als voorbeeld dat je een rugoperatie hebt ondergaan of een keizersnede dan kan het heel goed zijn dat het litteken onderhuids gaat verkleven. Zodra de wond helemaal genezen is kan je al worden gemasseerd. Vooral ook om te voorkomen dat de plek gaat verkleven.

Het is zelfs mogelijk om mensen dieper te laten ademhalen door diverse grepen uit deze massage. Daarnaast wordt door het vele zitten de psoas stijver, door je te laten behandelen kan hier ook weer meer beweging in komen.

Cupping is ook een vorm van Bindweefselmassage. Hierbij gebruik ik silliconen cups. Dit kan op een hele ontspannende manier maar ook intensief waardoor je de bloedsomloop diep stimmuleert.  Het ondersteunt ook bij afvallen. Dus is het voor heel veel doeleinden in te zetten en niet zomaar voor het hele lichaam in 1 keer. Dat is dan teveel.

Kom je met een klacht dan kijken we concreet waar de klacht zit en als deze behandeld is vervolg ik de behandeling met een zachtere massage. Want de bindweefselaanpak is wel een beetje pijnlijk maar erg effectief!

Voor een afspraak bel 06 543 87 437
of gebruik de button hieronder.

Contact opnemen