Referenties

Ik vond "Sam Raakt Je" op internet in mijn zoektocht om verlichting van pijn te vinden voor mijn fibromyalgie. Zoals men weet is daar geen geneesmiddel tegen en pijnbestrijding uitermate lastig, zeker zoals bij mij omdat ik al zo veel medicatie heb. Ben met een zekere reserve naar je toe gegaan baat het niet, schaden zal het ook niet.Tot mijn stomme verbazing gaf je massage heel veel rust in mijn lijf.

Nu is ieder mens anders ieder lichaam reageert anders, maar ik vind het een aangename ervaring te voelen dat mijn lichaam er zo op reageert dat de pijn niet helemaal verdwijnt maar het dragelijk is geworden en ik nu zonder pijnstillers redelijk veel kan. Ben daardoor wel enthousiast geworden en probeer mensen te vertellen dat dingen die hiervoor niet meer lukte nu weer gaan. Ook al zal ik mijn beperkingen blijven houden, zie ik de zonnige kant ook wanneer het even iets minder gaat. Samantha zoals het er nu naar uit ziet blijf ik bij je komen, bedankt voor het aangename gevoel dat je me hebt teruggegeven in mijn lijf en leven.

Ha Samantha, ik wilde je nog bedanken voor de fijne (Thaise) voet reflex massage.Zowel ontspannend als prikkelend, de voetzone gebieden worden gestimuleerd dit is tijdens/ erna zeer merkbaar. Jij hebt abso de goede plekken geraakt! Wat een fijn persoon ben jij om mee te praten naar te luisteren. Thx for your quality time. See you soon  - Eddy Leemkuil

Hoi Sam,
Je klankschaalmassages zijn altijd even fijn zowel fysiek als mentaal.
Heerlijk ontspannend en m'n trilling is weer recht gezet zodat ik het gevoel heb 'de wereld weer aan te kunnen'
Ik kijk er altijd naar uit om bij je langs te komen ook omdat je zo'n ontzettend leuk lief mens bent die alles op n eenvoudige wijze brengt. Lieve hartegroet - Astrid Meijboom

Heerlijk ontspannende voetreflex massage gehad bij (en van �) Sam Raakt Je. Echte aanrader om in een warme omgeving in een uur volledig tot rust te komen.
- Melanie Boelhouwer

Heerlijk genoten van een eerste klankschaal massage. stilte, innerlijke rust, vertrouwen dit alles komt naar boven bij een klankschaalmassage gegeven door Samantha. Heerlijk genieten.
- Ronny

Ik mocht vandaag genieten van een klankschaalmassage. Voor mij een eerste keer en ik was blij verrast! Naast een fijn mens en een fijne omgeving heb ik me volledig kunnen ontspannen tijdens deze bijzondere massage. Voor liefhebbers van zachte aanrakingen en trillingen raadt ik een klankschaalmassage absoluut aan!
- Ilona Straatman