Over Sam

Samantha van der Roest

Mijn naam is Samantha van der Roest.
Ik ben opgegroeid in Ermelo en na diverse verhuizingen door Nederland heen woon ik sinds 2000 in Doetinchem. Qua werk  heb ik de meeste tijd doorgebracht bij grote zorgverzekeraars en was daar key-accountmanager. Jarenlang aan tafel gezeten met mensen van P&O en HRM die over het wel en wee van hun personeel gingen. Mijn eigen drijfveer was altijd dat gezond zijn bovenaan stond. Daarom heb ik toen ook al veel energie gestoken in het opzetten van gezonde thema’s op de werkvloer. Sporten, voeding,  ontspanning  en snelle hulp richting zorgverleners. Tien jaar geleden introduceerde ik al stoelmasseurs die bij de werkgevers op de werkvloer kwamen.

Yoga vond ik altijd al fijn en werd geattendeerd op kinderyoga. Dat is mooi als je als kind al kan ervaren hoe het is om stevig in je schoenen te staan. Leren hoe je je moet concentreren en helemaal jezelf durven zijn. De opleiding docente kinderyoga werd mijn eerste stap gevolgd door verschillende vormen van massage.

Terwijl ik mijn hart volgde bij het uitzoeken van een nieuwe massage gaf ik als vrijwilliger yoga aan senioren. En daar zag ik iets heel moois gebeuren. Verbazing over de kracht van een aanraking en sommigen die zeiden dat ze eindelijk weer konden slapen! Een mooiere beloning is er niet.

Het mooie is dat niet alleen de klant geniet maar ik ook! Want ik mag doen wat ik geweldig vind.

Ik nodig je uit om heerlijk te komen genieten. Natuurlijk kan je het ook  als cadeau geven!  De thee staat klaar.

Tot gauw

Samantha