Massages

Massages zijn heerlijk, massages zijn ontspannend en massages zijn helend!  Of je nu jong of al wat ouder bent, het is altijd belangrijk om lekker in je vel te zitten, in balans te zijn, om te stromen en te durven & mogen zijn wie jij bent. Er zijn veel manieren om weer in flow te komen met jezelf en 1 daarvan is het ontvangen van een massage. Wellicht kan ik je hierbij helpen door bijvoorbeeld een klankschaalmassage te geven onder een heerlijke zachte deken met volledige aandacht alleen voor jou. De helende kracht van geluid ervaren. 

Een Massage is heerlijk voor de ontspanning van lichaam en geest. Door het aanraken komt er een hormoon vrij dat oxytocine heet. Dit bevordert o.a. een sociale band, vertrouwen en verbondenheid tussen bv ouders en kind (knuffelhormoon) of vrienden. Veel mensen ervaren tegenwoordig stress en dan worden de spieren gespannen. Even heerlijk een stap uit de dagelijkse drukte. Door masseren ontspant je lichaam en je geest en als je kijkt naar kinderen kan masseren zelfs de groei bevorderen of groeipijnen verminderen. Eigenlijk hoort een massage dus thuis in het dagelijkse onderhoud net als gezond eten en sporten. Vanuit je hart gewoon aanraken is al mooi.

Je  kan bij mij thuis komen voor een massage maar woon je ver weg of wil je eens iets voor vriend(inn)en regelen, ik kan ook bij jou thuis komen! Vanaf minimaal 4 personen kom ik met mijn massagetafel aan huis! Stuur me een bericht en we kijken samen wat mogelijk is. 

 

Voor een afspraak bel 06 543 87 437
of gebruik de button hieronder

Contact opnemen