Levenscoach

img_0673-kopie-2

Er gebeurt van alles in ons leven. Hoe ga jij om met alles wat er gebeurt? En waarom reageer je eigenlijk zo? Veel van onze automatische reacties komen voort uit hoe we zijn opgegroeid, welke normen en waarden we hebben meegekregen. Maar vooral niet te vergeten wat we hebben meegemaakt! Vroegtijdig overlijden van familie, scheiding, verhuizing, ziekte, hertrouwen.... Deze onderwerpen worden vaak als negatief gezien. Maar wat nu als ik je kan helpen uitzoeken dat een levensles je ook iets gebracht heeft en hoe je deze ervaring kan gebruiken om het een positieve wending te geven?

Als levenscoach luister ik naar je woorden, hoe je ze vertelt en welke emoties je erbij laat zien. Ook stel ik vragen om er achter te komen wat je in jouw gedachten allemaal met elkaar verbind of juist dat er verbindingen zijn die jezelf niet hebt opgemerkt. Soms blijven we praten maar vaak is een massage juist datgene wat je kan gebruiken om een emotie een plek te geven. Alles mag er zijn qua gevoel. Je hoeft boosheid en verdriet niet te vergeten, het is vooral heel erg fijn als je het een plek kan geven.

De LomiLomi massage kan je hierbij ook ondersteunen. Hawaïaans en tranformerend. Bewustwording van je hele lichaam. verschillende grepen, langzaam of snel van je tenen tot je oren.

Heb je het, fysiek of geestelijk zwaar, wellicht zit je al in een burn out en heb je lichamelijke klachten waarmee artsen en andere specialisten eigenlijk geen raad weten? Wil je heel graag van alle pijn af en ben je bereid om hier aan te werken? Dan hoor ik graag van je via Vrouwen van Goud. Dit gaat nog veel verder met de belofte dat als jij in jezelf geloofd en er echt voor wil gaan, ik jou beloof dat de werlend er heel anders uit gaat zien. Vrijwel zorgeloos en waarschijnlijk ook pijnvrij. IS dit wat je wil? LEes dan verder op mijn andere website.

Het leven is niet zwart/wit! Er zijn vele grijstinten maar vooral zijn er enorm veel prachtige kleuren.