Verdiepingsmassage

De verdiepingsmassage is een transformerende ochtend of middag waarbij we samen de diepte in gaan, om terug te keren naar jouw essentie door middel van aanraking. We beginnen met een intentie-gesprek, waarin duidelijk wordt wat je los wilt laten, wat niet meer voedend is voor jou. Ik zal luisteren, aanraken, klanken, masseren en energie laten stromen, jij mag praten of stil zijn, je mag helemaal ontspannen en voelen. Samen kijken we wat je nodig hebt om bij jezelf openingen te vinden en los te laten, want alle antwoorden en bewustwording zit in jezelf, ik help je om daar te komen. In een liefdevolle, zachte omgeving zal elk stukje huid met olie aangeraakt worden om jouw volledig te omarmen en je te laten herinneren wie jij bent in jouw essentie.

Sommige mensen verliezen hun eigen ik al tijdens de zwangerschap in de buik van hun moeder of door een traumatische geboorte, anderen in hun jeugd of tijdens hun leven. Je voelt dat er iets is dat niet stroomt in jou, dat je niet volledig in je kracht staat. Dat iets jou tegenhoudt om je uit te spreken of om te mogen voelen wat je wilt voelen. Hoe komt het dat sommige lichamelijke klachten ontstaan of steeds terugkomen? Waarom weet je diep van binnen wel het antwoord maar kom je er steeds niet bij?

Vrouwen ervaren stress door wat er van ons verwacht wordt, werk, kinderen, huishouden, hoe zien we eruit. Maar ook mannen worden steeds onzekerder, zij moeten zacht zijn, emoties tonen, een veilige bedding bieden aan vrouw en kinderen, maar ook geld verdienen en krachtig zijn tussen collega's. Helaas zitten ook veel kinderen niet lekker in hun velletje, snel overprikkeld door het vele moeten op school, sport en ook nog spelen met vriendjes. Kortom, we vangen veel op in de snelle maatschappij vol verwachtingen, maar wie zijn we echt van binnen en wat hebben we nodig om daar weer te komen, om innerlijke rust te ervaren. Als je daar naar verlangd, naar jouw verbinding met jouw diepste zelf, dan is deze verdiepingsmassage zeker wat voor jou.

Investering in jezelf is slechts 160 euro voor een 4 uur durende samenwerking, inclusief drankjes en een gezonde versnapering.